Home / Algemene posts / Basta Poco: nu ook digitaal
Basta Poco: nu ook digitaal

Basta Poco: nu ook digitaal

2016 is al driekwart voorbij. Vele goede voornemens zijn rond deze tijd ofwel vergeten ofwel bijgesteld. Maar niet ons voornemen om te werken aan onze ‘digitale’ aanwezigheid. Ja, we willen beter communiceren met u!

Dit impliceert dat ik mezelf meer moet gaan verdiepen in sociale netwerksites allerhande, blogs, Instagram en ga zo maar door. Ik beken, het is niet mijn sterkste punt. Interessant is het wel, en leerzaam! Er zijn momenten dat ik me verbaas over de mogelijkheden en mezelf afvraag waarom ik deze niet eerder heb ontdekt, want zo ingewikkeld is het nu ook weer niet (lees: ik leer bij met enige hulp van vakmensen).

Het is niet de bedoeling dat we u gaan overladen met allerhande reclameboodschappen (ook wij hebben hier een hekel aan). Wat wil ik dan wel bereiken met mijn ‘geploeter’ in het digitale land?

Graag wil ik u vertellen wat we doen en waar we mee bezig zijn zoals onze evenementen, tasting etc. En eigenlijk nog niet eens zo waar wij mee bezig zijn, maar wel onze producenten, onze leermeesters en hun verhalen en ervaringen. Ik wil u graag laten zien waar we in Italië ‘uithangen’ en welke plekjes écht de moeite waard zijn om te bezoeken. Dit vertaalt zich naar de producten in onze winkel en wat u er allemaal mee kan bereiden.

Onze eerste stap is gezet. Onze nieuwe website is online, de eerste blog geschreven. In dit deel, de blog, delen we tips, recepten en weetjes of stellen we een product of producent in de kijker. 

In onze webshop kan u een eerste selectie van producten vinden die we vanaf nu ook online aanbieden. Hoe dat in zijn werk gaat, leest u hier.

Laat gerust weten wat u er van vindt en mocht u moeite hebben met het digitale gedoe, u kan ons nog altijd gewoon bellen of bezoeken! 

Ciao a tutti,
Alla prossima volta
Chris

Stuur ons jouw recept